Racinel Nordic Extra Energy 12kg

Lisäenergiaa erittäin aktiivisille aikuisille koirille


Ravinto, joka tukee aktiivisen koiran terveyttä. Sisältää tuoretta, maatilalla kasvatettua kanaa sekä lisäenergiaa erittäin aktiivisille koirille. Laadukas viljaton täysravinto auttaa koiria saamaan enemmän elintärkeitä ravintoaineita ja sisältää runsaasti kuitua terveen ruoansulatuksen tueksi. Sisältää myös glukosamiinia, kondroitiinia ja omega-3 -rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään nivelten terveyttä.

  • Valmistettu Tanskassa
  • Ei viljaa, ei viljagluteiineja, ei proteiineja porsaasta tai naudasta, ei soijaa, ei maitotuotteita. 
  • Ei keinotekoisia maku- tai väriaineita tai antioksidantteja.
  • Ainutlaatuinen yhdistelmä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja (kylmäpuristetusta lohiöljystä ja kananrasvasta) sekä lesitiiniä pitävät ihon kimmoisana ja turkin kiiltävänä.
  • Optimaalinen suhde proteiineja, rasvaa ja hiilihydraatteja Optimaalinen koostumus glukosamiinia, kondroitiinia ja C-vitamiinia päivittäiseen nivelten hyvinvointiin. Kelatoidut, orgaaniset kivennäisaineet tukemaan lihasten tomintaa sekä immuunijärjestelmää.
  • Sisältää suoliston toimintaa edistäviä prebiootteja (juurikaskuitu ja sikuri-inuliini).

KOOSTUMUS:

Kanajauho (30%),kananrasva, peruna tärkkelys, hernetärkkelys, siipikaraproteeni, kokonainen peruna, kalajauho, kanaliemi, lignoselluloosa (kasvikuitu 1,6%, lohiöljy(kylmäpuristettu), puhdistettu rapsiöljy, panimohiiva, kivennäiset, lesitiinit, frukto-oligosakkaridilit (0,2%),glukosamiini (0,156%),plyliuminsiemenkuori, kondroltiinisulfaatti (0.044%). 

RAVINTOAINEET:

Valkuainen 30 %

Rasvapitoisuus 26 %

Raakakuitu 1.5 %

Tuhka 7.5 %

Lisäaineet kg:ssa:

Vitamiinit:

D_-vitamiini - kolekalsiferoli 1800 IU

Hivenaineet:

Jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 4.48 mg

Kupari (aminohappojen kupari (II) kelaattihydraatti 2.00 mg

Sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 84.91 mg

Sinkki (aminohappojen sinkkikelaattihydraatti) 30.00 mg

Seleeni (natriumseleniitti) 0.09 mg

Aminohapot:

Tauriini 1000 mg

Omega-3 ja omega-6-rasvahapot:

Omega-3-rasvahapot, laskennallinen: 8.4 g

Omega-6-rasvahapot, laskennallinen: 42 g

Luonnolliset hapettumisenestoaineet (tokoferolit, rosmariiniuute) 0.1 %

Käyttö: Tarjoiluvalmis super premium kuivaruoka, johon on lisätty luonnollisia antioksidantteja. Valmistuksessa on käytetty kanaa eikä lainkaan yleisesti yliherkkyyksiä aiheuttavia raakaaineita (viljaa, viljagluteeineja, soijaa, nautaa, porsasta tai maitotuotteita). 1 kiloon kuivaruokaa on käytetty 1280g tuoretta kalaa ja kananlihaa. Tuotteen sisältämästä proteiinimäärästä on 97,6% eläinperäisistä lähteistä. Ruoan koostumus kattaa kaikkien aktiivisten aikuisten koirien päivittäisen ravitsemustarpeen . Voidaan tarjota sellaisenaan tai vedellä kostutettuna. Varmista, että koiralla on aina raikasta vettä tarjolla.

Säilytys: Avaamattomana: kuivassa ja viileässä. Säilytä avattu pakkaus tiiviisti suljettuna. Vältä suoraa auringonvaloa.

Annostus:

5-10 kg            114-192 g
10-25 kg          192-382 g
25-45 kg          382-593 g
45-60 kg          593-736 g
70 kg +             826 g +